✓ FRI FRAKT ✓ ÖVER 2000 ARTIKLAR ✓ RETURRÄTT 14 DAGAR

Om Rick And Morty Butiken

Vilka är vi?

Vi är Skandinaviens största nätbutik för Rick and Morty fans i alla åldrar, med kunden i centrum. Vårt utbud består av kläder, accessoarer, skor, canvastavlor och spel. Kunderna är Rick And Morty Butikens viktigaste inspirationskälla, det är genom nöjda kunder vi fortsätter att utvecklas. För genom att arbeta hårt för att leva upp till kundernas förväntningar, så ökar också kundskaran.

VISION OCH AFFÄRSIDE

Vi tror att vi, genom personlig service, engagemang och intresse, kan förenkla och förgylla vardagen för våra kunder. Vi erbjuder Rick and Mortys fans möjligheten att utforma sin garderob och hem genom att tillhandahålla utvalda produkter samt merch med Rick and Morty anknytning. 

VÅRT BREDA SORTIMENT

Rick And Morty Butiken har ett brett utbud, och säljer allt från t-shirts till stora canvastavlor. Vi har valt att handplocka Rick and Morty produkter för att våra kunder skall kunna köpa de starkaste och senaste produkterna.

Butiken strävar efter att erbjuda den svenska marknaden de allra bästa och populäraste Rick and Morty fan-merchandise produkterna tillgängliga på marknaden. 

HISTORIEN OM RICK AND MORTY BUTIKEN

Rick And Morty Butiken startades 2018 av två unga Rick and Morty entusiaster; Carl och Patrik, med målsättningen att bli Skandinaviens största nätbutik som tillhandahåller Rick and Morty produkter. Ett mål som vi idag har uppnått.

Allt började i Stockholm. Carl Svensson och Patrik Gustafsson hade under en längre tid saknat en butik på Internet med merchandise från deras favorit-serie Rick and Morty. Utbudet av kläder med Rick and Morty motiv var, för tiden, nästintill obefintligt. Affärsidén föddes ur detta; fans, oavsett ort, skulle få möjligheten att köpa de kläder grundarna själva saknat via nätet.

TRYGGHET

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt samt full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan om du inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse. Har du frågor kring våra produkter eller är det något du tycker saknas i sortimentet? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på: info@rickandmorty.se.

  

Om rick and morty butiken