✓ FRI FRAKT ✓ ÖVER 2000 ARTIKLAR ✓ RETURRÄTT 14 DAGAR

Köpinformation

Fri frakt

Vi erbjuder alltid minst ett alternativ med fri frakt, oavsett ordervärde.

Returer och byten

Vi erbjuder alltid returer och byten. Vid byte är returfrakten kundens ansvar.  Du kan returnera dina varor till Rick And Morty Butiken på egen bekostnad inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig.

Leveranstider

Leveranstid inkluderar förberedelsestid och leverans av vår operatör. Leveransperioden som meddelas från 10 till 20 dagar gäller vid mottagandet av beställningen av köparen.

Vi skickar endast paket inom Sverige, Norge, Danmark och Finland. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager och blir restnoterad, d.v.s. vi reserverar oss för slutförsäljning. Skulle din order inte kunna skickas i tid har du då rätt att häva ditt köp.

Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika lager, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid 0 kr i frakt.

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar returnera det och byta till andra varor, eller få pengarna tillbaka. Detta gäller även för varor som ingår i vår realisation.

Erbjudanden och kampanjer

Våra aktiva erbjudanden och kampanjer: