✓ FRI FRAKT ✓ ÖVER 2000 ARTIKLAR ✓ RETURRÄTT 14 DAGAR

Säsong 4 kommer kanske äntligen lösa ett mysterium från öppningsintrot

Säsong 4 kommer kanske äntligen lösa ett mysterium från öppningsintrot

Medskaparna Dan Harmon och Justin Roiland hintade om ett stort avslöjande på showens Comic-Con-panel.

SAN DIEGO - För en serie full av frågor som sannolikt aldrig kommer att lösas, kan ett av Rick and Morty's original mysterier äntligen komma att få ett svar i kommande säsong 4. Intervjuandes inför en fullsatt publik på San Diego Comic-Con, avslöjade de båda skaparna Justin Roiland och Dan Harmon att man har planer på att lösa ett mysterium som har hängt med sedan öppningsintrot som spelades in till det allra första avsnittet av Rick and Morty.


Medskaparna Justin Roiland och Dan Harmon.

Vid en panel vid Comic-Con eventet som hölls i juli, där skaparna bakom serien samt skådespelarna Sarah Chalke, Chris Parnell och Spencer Grammer närvarade, svarade teamet bakom en av de mest populära TV-programmen i mångfaldiga frågor från publiken och visade till och med upp några exklusiva nya bilder. Medan de flesta av de avslöjade detaljerna redan täcktes i tidigare intervjuer, berörde en fanfråga ett särskilt intressant nytt ämne: monstret i Cthulhu-stil som visas i Rick and Morty-öppningskrediterna.


Monstret från öppningskrediterna av Rick and Morty.

På frågan om vi någonsin skulle få reda på vad som händer i en olöst sekvens som innehåller Rick, Morty och Summer som flyr från djuret i ett rymdskepp, svarade Roiland: "Vi har en del två som vi kanske sätter i öppningskrediterna."

Som Rick and Morty-fans vet, har öppningstemat för varje säsong en handfull klipp som verkar komma från serien. Men bara några av dem är verkliga, de andra skapas enbart för introt. Det är också kul, som Roiland och Harmon uttrycker det, att du måste vänta till slutet av säsongen för att få reda på vilken som är vilken.

Men när det gäller Cthulu monstret kan vi snart äntligen få ett svar. Om Rick and Morty säsong 4 har en fortsättning på den jaktscenen kan det introducera en ny typ av berättelseteknik i serien, en som spelas ut över många år i korta sekvenser dolda i öppningskrediterna.

Efter en lång tids avbrott kommer Rick and Morty säsong 4 att återvända i november med 10 nya avsnitt. Man har tidigare bekräftat att den nya säsongen kommer att återvända med favorit-karaktären Mr. Meeseeks. På Comic-Con bekräftade Harmon och Roiland också att tack vare deras nya kontrakt på 70 avsnitt, kommer fansen aldrig att behöva vänta så länge på nya avsnitt igen och lägger till att de redan har kommit in i skrivprocessen för säsong 5.

Men efter att ha väntat så länge är vi bara glada för att Rick and Morty återvänder med en fjärde säsong, och en viss avslutning på Cthuluhu-jakten skulle vara en extra fin bonus.

 
Rick and Morty säsong 4 släpps i november 2019. Ett exakt datum har ännu inte spikats.

// Redaktionen

Kontakta oss på: redaktionen@rickandmorty.se om det är något särskilt du vill att vi ska skriva om.


1 Kommentar

  • André Limpar

    Har också alltid undrat varför man aldrig får se de denna scenen eller den scenen när Rick väljer ut varuprover av Morty.

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras