Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Rick And Morty Kortfilmen

Nyheter -

'Rick & Morty' aprilskämt-video hintar om avsnitt 6 premiär

läsning - ord

Fem minuters kortfilmen "Samurai & Shogun" är den senaste filmen i en inofficiell årlig tradition.

Coronavirus-pandemin kan ha försenat premiären av Rick and Morty's återstående säsong 4-avsnitt, som skulle ha haft premiär någon gång under 2020. Med så mycket osäkerhet i luften är det allas gissning när resten av säsong 4 skulle debutera. Men det finns en ny anledning till hopp: Adult Swim släppte nyligen en Rick and Morty-kortfilm som kan fungera som en teaser för en "april-skämts återkomst" för säsong 4, avsnitt 6.

Adult Swim's kortfilm "Samurai & Shogun"

Som en oväntad överraskning från ovan släppte Adult Swim det fem minuter långa Rick and Morty-klippet "Samurai & Shogun." Kortfilmen ombildar karaktärerna i anime-form, där karaktärernas röster görs av röstskådespelarna som gör showens japanska dubbning. Klippet följer Rick and Morty när de transporteras till det feodala Japan, där Rick står inför en grupp av mycket skickliga samurajer och slaktar dem en efter en på ett mycket blodig sätt för att skydda hans barnbarn Morty. Filmen är brutal att titta på men samtidigt ganska fantastiskt gjord.Klippet producerades av den japanska anime-studion Studio DEEN, och den ligger nära showens traditionella animerade stil, med några uppenbara skillnader. Kortfilmen har väckt ett stort frågetecken och lämnat många fans undrandes när säsong 4 kommer att återupptas. Midsäsongsfinalen sändes i december 2019, och säsong 4 har fortfarande ytterligare fem avsnitt att sända innan den har sänt sina tio utlovade avsnitt.

Rick & Morty's 1:a april-filmer är en årlig tradition

Adult Swim är inte främmandes med att släppa överraskande Rick and Morty videor eller avsnitt runt denna tidpunkt varje år. År 2018 sändes Rick and Morty's "Bushworld Adventures", en 11-minutersvideo som visar en australisk version av huvudpersonerna, utan tillkännagivande den 1 april. Året innan hade säsong 3:s "The Rickshank Rickdemption" oväntat haft premiär samma dag. Först trodde fansen att det hela var ett skämt.

Rick And Morty Kortfilmen "Samurai And Shogun"
Rick måste skydda sitt barnbarn Morty från Samuraier.

Rick & Morty avsnitt 6 släpps 1:a april?

1:a april releaserna har blivit något av en tradition för Rick and Morty, så det är möjligt att klippet är tänkt som ett förspel för andra halvan av säsong 4. Naturligtvis är släppet av "Samurai & Shogun" inte nödvändigtvis en indikation på att resten av säsong 4 kommer att sändas direkt efter. När allt kommer omkring så är anime-klippet helt separat från showen och följer karaktärerna på ett äventyr som inte har något att göra med resten av seriens berättelse. Men med tanke på att det har varit mer eller mindre total radiotystnad kring när nästa bunt av avsnitt kommer att debutera, kan överrasknings-kortfilmen vara aptitretaren före huvudrätten.

Rick and Morty säsong 4 finns att streama på Netflix och Hulu.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.