Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Rick And Morty Säsong 4 Del 2 Release Datum 3:e Maj 2020

Nyheter -

'Rick and Morty' säsong 4 återvänder i maj! (Ny Trailer)

läsning - ord

Det finns inte mycket som går upp mot ett bra april-skämt online, med ett litet undantag: Rick and Morty. Den tredje säsongen av Adult Swim hade premiär den 1 april utan någon förvarning, och nu får vi vår första titt på Rick and Morty säsong 4 del 2 den 1 april - plus ett officiellt releasedatum för avsnitt 6.

Rick and Morty säsong 4 återvänder den 3 maj med ytterligare fem avsnitt, men det är bara början. En ny trailer avslöjar den chockerande återkomsten av flera kända skurkar i serier, vilket tyder på att vi äntligen kommer få upplösningen på några av de största frågorna i Rick and Morty-historien.

Mycket av den nya trailern för Rick and Morty säsong 4 och avsnitt 6 fokuserar på ett specifikt avsnitt där Rick and Morty är klädda i rustning i Voltron-stil, för att slåss mot vad som verkar vara en insekts-liknande alien vars ras har en annan ras av människoliknande rosa aliens. Dessutom är Summer är där och hon är på något sätt ansvarig för de onda alien-varelserna

Men vad som är mer intressant är återkomsten av några mycket bekanta ansikten som vi inte har sett på länge. Här går vi igenom alla de viktigaste detaljerna från trailern.

Snuffles/Snowball återvänder till serien

Snuffles/Snowball Slåss Mot En Katt I Rustning
En efterlängtad familjevän återvänder.

I säsong 1-avsnittet Lawnmower Dog gav Rick familjen hunden Snuffles eller Snowball som han också heter, ett intelligensuppsving för att underhålla familjen medan han tog med sig Morty ut på ett äventyr. I slutändan slutade det hela med att Snuffles blev ledaren för en hundrevolution som började styra över mänskligheten.

Naturligtvis lyckades Rick överträffa Snuffles, och i slutändan gick de superintelligenta hundarna ut i universum för att hitta sin egen värld att styra över. Det var mer eller mindre det sista vi såg av Snuffles, men det verkar som om Rick and Morty säsong 4 del 2 kommer att ta oss till deras nya hem och visa vad som ser ut att vara ett krig mellan superintelligenta katter och hundar.

Tammy Gauetermann får sin hämnd

Tammy Och Summer Slåss med Lasersvärd
Tammy Och Summer Slåss med Lasersvärd.

Rick and Morty säsong 2 slutade med en episk klipphanger när det avslöjades att Summers klasskamrat Tammy Gauetermann i själva verket var en hemlig agent för Galactic Federation som undersökte Rick och hans rebellpartners. Hon gifte sig också med Bird Person innan hon avslöjade sig själv under bröllopet och försökte döda hela gruppen intergalaktiska lagbrytare, inklusive Rick.

Vi har inte sett röken av Tammy sedan dess, men i trailern till Rick and Morty säsong 4 del 2, ser vi Summer och Tammy slåss med vad som är ganska tydligt ett par lasersvärd. Det hela är episkt och betyder sannolikt att även en annan karaktär inte är långt ifrån...

Bird person/Phoenix person återvänder?

Phoenixperson Och Tammy
Får vi se Phoenixperson igen?

Bird Person sköts flera gånger på sitt eget bröllop i säsong 2-finalen, men i en kortfilm i eftertexterna efter säsong 3 avsnitt 1, fick vi veta att han återuppstod som en cyborg numera känd som Phoenix Person (han är i princip Darth Vader med vingar). I flera år har Rick and Morty-fans undrat vad som skulle hända härnäst: Kommer Phoenix Person att förbli ond och slåss mot Rick? Kommer han så småningom att se ljuset och vända sig mot Tammy?

Trailern till Rick & Morty avsnitt 6

Trailern för Rick and Morty säsong 4 del 2 visar i själva verket inte Bird / Phoenix Person, men Tammys närvaro antyder att han definitivt kommer att dyka upp.
Den stora frågan är: Vad kommer händer då?

Rick and Morty säsong 4 del 2 har premiär 3:e maj på Adult Swim.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.