Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Den Långa Rick & Morty Säsong 4 Väntan Fortsätter

Nyheter -

Den långa väntan på 'Rick & Morty' säsong 4 fortsätter

läsning - ord

Vi vet redan med säkerhet att Rick and Morty säsong 4 kommer att återvända 2020 - men när de återstående fem avsnitten kommer att sändas på Adult Swim i USA är fortfarande ett totalt mysterium. Fortfarande, mellan en Pringles-reklam med Rick and Morty-tema som sändes under Super Bowl och de korta originalfilmerna som rullas ut på Twitter, känns det som att serien aldrig försvann. Förutom att den gjorde det! I nästan tre månader nu, faktiskt.

Njut av en ny animerad kortfilm

Den senaste kortfilmen som nu delas på Rick and Morty's sociala plattformar är denna coola, 2D pixel art av Jerryfest, skapad av animatören Paul Robertson och komikern Tom Walker. Kolla in kortfilmen här:


Titta på kommentarerna för någon av dessa videor på Rick and Morty Twitter-flödet, och du ser att det är många fans som vill veta när de kommande fem avsnitten kommer. Anledningen till att människor är särskilt antsy om förseningen mellan avsnitten är för att det redan fanns en nästan två års väntan mellan säsong 3 och 4.

Vi är naturligtvis inte automatiskt berättigade till nya avsnitt och vi vill att den färdiga produkten ska vara bra - att hantera de giftiga elementen i Rick and Morty's fanbase är förmodligen inte kul för skaparna eller för någon som driver en social medie-kanal. Ändå får det en att undra hur lång tid det kommer ta för skaparna att göra de 70 extra avsnitten som beställdes av Adult Swim 2018.

Well, well. Bara 65 avsnitt kvar att göra!

Vad är värt att titta på under tiden?

Det finns ingen modern animerad show för vuxna som verkligen har samma frenzied efterlevande som Rick and Morty. I den andra änden av skalan har du BoJack Horseman, som just precis laddade upp sina sex säsonger på Netflix, och Bob's Burgers är ett populärt alternativ om du kan tåla några få avsnitt som den första säsongen innehåller. Duncanville startade just på Fox, och i den spelar Amy Poehler och Rashida Jones från Parks and Recreation. Den finns även att se på Hulu.

Vi hade mindre bra underhållning med Disenchantment på Netflix från Matt Groening, skaparen av The Simpsons och Futurama. Skämten är helt enkelt inte tillräckligt bra, vilket är oväntat med tanke på vilken kaliber som författarna av showen besitter - även om animationen är fantastisk. Från Seth MacFarlane's bord är den animerade showen American Dad den självklara vinnaren och tro det eller ej så finns det över hela 250 avsnitt att titta på!

Det finns dock ingen serie som kan mäta sig med Rick and Morty - Futurama är förmodligen den närmaste släktingen när det gäller idéer till avsnitt och dess något nihilistiska syn.


// Redaktionen

Kontakta oss på: redaktionen@rickandmorty.se om det är något särskilt du vill att vi ska skriva om.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.