Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Rick And Morty Säsong 5 återvänder i juni! (Ny Trailer)

Säsong 5 -

'Rick and Morty' säsong 5 återvänder i juni! (Ny Trailer)

läsning - ord

Att älska Rick and Morty innebär att man måste vänta länge på nästa säsong av serien. Till skillnad från de tvååriga väntetiderna vi har fått utstå mellan de senaste säsongerna, har Adult Swim meddelat att den animerade serien kommer att återvända i juni. Det är bara 13 månader efter att säsong fyra slutade. Men du behöver inte vänta längre för att få en smygtitt på vad som väntar Smith-familjen. Rick and Morty säsong 5 har också en helt ny trailer.

Och säsong fem ser ut som den kan bli Rick and Mortys galnaste säsong hittills.Adult Swim har "officiellt" förklarat att söndagen den 20 juni blir "Rick and Morty" -dagen. Det är när nya avsnitt av den populära serien kommer att återvända, med säsong fem som har en global premiär och sänds klockan 23:00. ET / PT. 

Baserat på seriens nya trailer har säsong fem en chans att bli den mest galnaste hittills. Och det är baserat enbart på den oroande bilden av Rick och hans dotter Beth som båda ser ut som Cenobites från Hellraiser. Ingenting är dock konstigare än att Rick and Morty återvänder ett helt år snabbare än vad vi hade väntat oss. Det är verkligen värt att fira!

Rick And Morty Merchandise Sverige

Köp Rick and Morty Merchandise på Amazon Sverige. Störst utbud i Sverige på Rick and Morty produkter och alltid lägst priser!

Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.