Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Rick and Morty säsong 4 trailer. Se trailern här

Nyheter -

'Rick and Morty' säsong 4 släpps 10 november. Se trailern här!

läsning - ord

Väntan är över. Trailern till Rick and Morty säsong 4 är officiellt här, och även om den bekräftar ett överraskande tidigt premiärdatum den 10 november, kommer den med en hake: Vi får bara de första fem avsnitten i år. (Resten kommer förmodligen att börja sändas från och med januari, men mer om det senare.)

Se trailern till Rick and Morty säsong 4 här


Adult Swim släppte trailern sent på söndag kväll / måndag morgon, och den innehåller alla möjliga nya äventyr, aliens och galna prylar. Den antyder också att det kan finnas en annan apokalyps på jorden som involverar Mr. Meeseeks och Mr. Poopybutthole - och såvida vi inte har fel, kan det bara finnas ett coolt Dungeons & Dragons-avsnitt?

När trailern börjar ser vi Rick flyga sin bil ner till en planet (till synes samma frodiga kustlinje från en av säsong 4-bilderna som släpptes i juli) där de infiltrerar ett slags forntida tempel. Senare ser vi dem klädda i genomskinliga skottsäkra kroppsdräkter i samma tempel.

 
Vi ser också Morty springa iväg från några otäcka ormliknande aliens med lasergevär åtföljd av en ny vän. Katt-alien Chachi, som tyvärr hinner bli skjuten genom huvudet precis som de ska sticka med något som Morty stulit.

Morty Och Katt-Alien Chachi Som Blir Skjuten I Huvudet
RIP Chachi. Vi saknar dig redan.

Får vi en Dungeons & Dragons crossover?

I överensstämmelse med trailerns magiska fantasy-vibe får vi flera tips om att ett av dessa avsnitt kan involvera magi, eller kanske till och med en legitim Dungeons & Dragons crossover-historia. Tidigt ser vi hur en vulkanisk ström av eld och aska plötsligt bryter ut i vardagsrummet i Smith-huset, och Rick säger att det är på grund av den drake han gav Morty. Senare, under det som ser ut som en parodi på flygplatsstriden från Captain America: Civil War, slås Morty mot några fiender med coola vapen medan Beth använder en kvast och ett lock som provisoriskt svärd och sköld medan hon slåss mot Summer

Rick, Morty och Summer springer också runt i ett underjordiskt område fullt av goblins eller andra fantasy varelser. Rick har ett "magiskt" vapen som förvandlar fiender till slumpmässiga föremål, och Summer är klädd som en ranger eller bågskytt.

Rick Med Ett Magiskt Vapen Som Förvandlar Fiender Till Slumpmässiga Föremål Och Summer Klädd Som En Bågskytt
Är detta en hint om en Dungeons & Dragons crossover?

Säsong 4 delas upp i 2 delar med 5 avsnitt vardera

Trailern konstaterar att "fem helt nya avsnitt" kommer och att det är "halva säsongen du förtjänar, hela säsongen vi kan hantera." Enligt vår uppskattning borde de sista av dessa fem avsnitt sändas den 8 december. Det är inte läge att oroa sig för långa förseningar för de resterande avsnitten. Detta då den andra halvan av säsong 4 antagligen kommer att börja sändas någon gång i januari. De tre första avsnitten av säsong 1 sändes i december 2013 innan showen tog en månadslång paus, och resten av säsongen sändes i små sekventiella partier.

Säsong 4 kommer förmodligen att följa ett liknande format, och även om det kan vara frustrerande för vissa, trösta dig med att tack vare 70-avsnitts beställningen som gjordes, kommer förseningen mellan säsonger aldrig vara så lång som det var mellan säsong 3 och säsong 4. Även om vi måste vänta kommer det inte alls att vara så länge.

Avboka alla planer du har den 10 november eller någon av de fyra söndagarna som följer.

Rick and Morty säsong 4 har premiär 10 november kl 11:30 p.m. Eastern tidzon.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.