Rick Slåss Mot En Direwolf Från Game Of Thrones

Nyheter -

Trailern till säsong 4 avslöjar möjlig 'Game of Thrones' crossover

läsning - ord

Denna platsen ser väldigt mycket ut som Winterfell.

Rick and Morty fick inte en aprilskämts-special i år, men man behöver inte vänta mycket längre till för att titta på och dissekera de återstående fem avsnitten av säsong 4, som börjar sändas den 3:e maj. En galen ny trailer avslöjar att Rick and Morty's äventyr återvänder och deras interdimensionella resor kommer att skicka dem till välkända fantasy-miljöer. Ja, det ser faktiskt ut som att Adult Swim kan ge fansen ett Game of Thrones crossover-avsnitt.

Ackompanjerat till låten "The Boys are Back in Town", visar trailern för resten av säsong 4:s avsnitt många nya äventyr i lager för den galna forskaren Dr. Rick Sanchez och hans inte så smarta barnbarn, Morty. Duon är inte främmandes med att använda portaler för att resa till ett oändligt antal verkligheter, dimensioner och olika planeter.

Tidigare i säsong 4 inkluderade Rick and Morty ett avsnitt där huvudpersonerna släpptes i en Dungeons & Dragons crossover, som visade den animerade världen av serien interagera med den spelbara spelvärlden i Dungeons & Dragons. Nu verkar det som om Rick and Morty kommer att göra ett besök i HBO världen Game of Thrones.

Direwolf Från TV-serien Game Of Thrones

Rick slåss mot en Direwolf?

I ett kort ögonblick från trailern till fortsättningen av säsong 4 ser vi Rick slåss mot en jättevarg. Men vid en närmare granskning ser det ut som att Rick hanterar en Direwolf, en utdöd förhistorisk hund som var mycket större och starkare än de vargar vi känner idag.

Game of Thrones-fansen vet att direwolves var Stark-barnens älskade följeslagare. Jon Snow's direwolf, Ghost, överlevde alla åtta säsonger av serien (minus en del av ett öra), och följde karaktären till sitt nya hem bortom muren i seriefinalen.

Rick kan mycket väl kämpa mot en vanlig varg i trailern, men förgrundsmiljöerna talar starkt för att det också blir ett av Game of Thrones-avsnitt. Marken är täckt av snö och imponerande statyer av bepansrade riddare, skyddar ytterväggarna i vad som ser ut att vara ett slott. Detta antyder att huvudpersonerna är i själva Winterfell, de sju kungarnas nordliga huvudstad och hem till familjen Starks förfäder. Titta närmare nedan.

Rick Slåss Mot En Direwolf Från Game Of Thrones
Detta ser onekligen ut som Winterfell.

Game of Thrones crossover?

Och som om inte det var tillräckligt med bevis, har den Direwolf vi ser ljusblåa ögon, en egenskap främst är förknippad med Night King och hans armé av White Walkers. Vi vet att Rick and Morty kan gå var som helst i serien, så det är möjligt att de är på en annan planet, en där Game of Thrones värld faktiskt existerar.

Det är också möjligt att Rick and Morty helt enkelt har rest över till en annan dimension i en ny resa över multiversen. Det skulle visserligen vara kul att se Rick ta sig an den döda armén eller till och med slåss mot en av Daenerys Targaryens tre drakar. Oavsett om Rick and Morty besöker Westeros eller inte, behöver vi inte vänta särskilt länge till innan vi har svaret.

Rick and Morty säsong 4 del 2 har premiär 3:e maj på Adult Swim.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.