Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

När släpps 'Rick and Morty' Säsong 4? Det här vet vi

Nyheter -

När släpps 'Rick & Morty' Säsong 4? Det här vet vi

läsning - ord

Artikeln uppdaterad Maj 16, 2019

Allas favoritduo, Morty Smith och Rick Sanchez, har varit på semester ända sedan Rick and Morty säsong 3 slutade i oktober 2017. Ett och ett halvt år senare vet vi fortfarande ingenting om när säsong 4 kan närmare våra ögonhål. Vi vet inte ens vad som kommer hända under den nya säsongen.

Kommer Evil Morty att göra ett återbesök nu när han kontrollerar citadellet? Vad hände förresten med Morty Jr., Mortys super våldsamma halv-Gazorpianske son som blev författare? Och hur mår förresten Mr Poopybutthole?


Kommer Evil Morty tillbaka?

Rent realistiskt är det tidigast att vi kan förvänta oss att säsong 4 bör ha premiär någon gång under sommaren 2019 - och det kommer sannolikt bli en premiär under sena hösten. Seriens medskapare Justin Roiland släppte så sent som för fem dagar sedan några ledtrådar om att produktionen rullar på och att de nya avsnitten är fantastiska.


TV-kanalen Adult Swim aviserade i maj 2018 att man har beställt hela 70 st.  nyproducerade avsnitt. Ett stort antal avsnitt med tanke på att serien endast har sänt 31 st avsnitt hittills sedan starten 2013. Produktionen har pågått sedan denna information blev offentlig, men det finns fortfarande ännu inget spikat utgivningsdatum i sikte.

Rick och Mortys popularitet exploderade under det nästan två år långa uppehållet mellan säsong 2 och 3. I dessa dagar är showens succé ett faktum som kan tvinga självaste McDonalds att återuppliva den tidigare utdöda Szechuan-såsen.


Tillslut återupplivade McDonalds den tidigare utdöda Szechuan-såsen

Vi vet inte så mycket om säsong 4, men vi kommer hålla bloggen uppdaterad så fort vi kommer över ny färsk information. Båda skaparna bakom serien Justin Roiland och Dan Harmon har mycket på gång, men i skrivande verkar Rick and Morty säsong 4 som det primära projektet som de aktivt arbetar med. 

Allt gott

// Redaktionen

Kontakta oss på: redaktionen@rickandmorty.se om det är något särskilt du vill att vi ska skriva om.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.