Fri Frakt Över 499 SEK | 10% Nykundsrabatt Kod: C-137

Se Rick And Morty Säsong 4 På HBO Nordic

Nyheter -

'Rick & Morty' finns nu på HBO Nordic!

läsning - ord

Rick and Morty”, ”Samurai Jack” och ”Robot Chicken”. Flera populära serier från Adult Swim finns nu tillgängliga på HBO Nordic.

HBO Nordic meddelar idag (28/4) att de tagit in några av Adult Swims mest populära serier och dessa går att kika på precis nu. Det är i ett pressmeddelande som HBO Nordic berättar att åtta serier från amerikanska tv-kanalen Adult Swim blir tillgängliga på streaming-tjänsten från den 28 april.

Serierna finns tillgängliga under kategorin The Best of Adult Swim och erbjuder massvis med underhållning i form av Rick and Morty, Robot Chicken, Samurai Jack, Primal och Mr. Pickles.

Kan man streama Rick & Morty season 4 på HBO Nordic från Sverige?

På frågan om HBO Nordic kommer att sända Rick and Morty säsong 4 del 2 i samband med att serien sänds i realtid i USA är svaret nej. Säsong 1-3 blir tillgänglig från start och tittarna kan också se den första halvan av den fjärde säsongen från idag. Den sista halvan av den fjärde säsongen kommer att finnas tillgänglig att streama först senare i år för oss i Sverige.

Här är tv-serierna från Adult Swim som nu finns tillgängliga på HBO Nordic:

  • Rick and Morty - Säsong 1-4 (Säsong 4B kommer att finnas tillgänglig senare i år).

  • Robot Chicken - Säsong 1-9.

  • Mr. Pickles - Säsong 1-3.

  • Samurai Jack -Säsong 1-5.

  • The Jellies - Säsong 1-2.

  • The Shivering Truth - Säsong 1.

  • Tigtone - Säsong 1.

Prova HBO Nordic gratis i två veckor

För den som inte har ett konto på HBO Nordic men ändå vill få tillgång till Rick and Morty och säsong 4 finns det en prova på period som ger dig två veckor gratis.

Väljer du att behålla tjänsten är månadsavgiften på 109 kr och det finns ingen bindningstid. Man kan med andra ord avsluta tjänsten precis när man vill.


Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.