Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Rick And Morty Återvänder I Galen Anime Kortfilm

Nyheter -

Rick & Morty återvänder i ny galen anime kortfilm

läsning - ord

Vi har ännu inget exakt datum för när Rick and Morty återvänder med nya avsnitt. Med alla saker i beaktning verkar det verkligen som om Rick and Morty är på väg mot en tidig säsong 5-premiär i 2021, tidigast. Baserat på de senaste säsongerna, vet vi att det bokstavligen kan vara år. Men det betyder inte att vi måste vänta på säsong fem för att få ett nytt äventyr från den smartaste mannen i universum. Adult Swim har släppt ännu en original kortfilm för serien i en helt annan animationsstil. "Rick and Morty vs. Genocider" är den senaste anime-berättelsen för vår favoritfarfar och barnbarnsduo.

Det är en förvirrande, sci-fi tung, tidsböjande berättelse full av död och förstörelse som kommer att kräva en omedelbar repris hos tittaren. Det är också en av Rick and Morty's mest rörande skådespel någonsin. Se kortfilmen nedan:

"Ingenting konstigt händer."

Producerad av Sola Entertainment och animerad av Telecom Animation Film, är åtta minuters kortfilmen ”Rick and Morty vs. Genocider” regisserad av Tower of God’s, Takashi Sano. Kortfilmens officiella beskrivning är bara en liten underdrift i termer av filmens beskrivning: "Morty åker på ett äventyr till Tokyo för att försöka stoppa" The Genocider. "Ingenting konstigt händer."

Och naturligtvis med "ingenting" menar de att hela äventyret är super konstig. Kortfilmen börjar med vad som verkar vara Citadel of Ricks. Filmen innefattar ett mysterium, ett förräderi, en monster Rick-klon, "Super Rick," och Rick C-137 som överlistar alla för att dra nytta av sin ultimata plan. Men vad hans ultimata plan faktiskt går ut på är inte riktigt tydligt. Det verkar som om alla hans handlingar, som går tillbaka till när Morty föddes, allt har gjorts för att skydda hans egen tid och verklighet från en Morty som kan vara Evil Morty, chefen för citadellet.

Rick And Morty I Anime Kortfilm
Rick And Morty i ny anime kortfilm.

Inte första Rick & Morty kortfilmen i anime-stil.

Detta är inte den första kortfilmen i anime-stil för serien. Tidigare i år släppte Adult Swim en underbar Lone Wolf och Cub-hyllning. Men den hade en mycket tydlig handling. Och den filmen verkade inte vara lika starkt kopplad till Rick and Morty´s riktiga karaktärer och kontinuitet som denna nya kortfilm är. Det här är inte bara coolt, det känns viktigt på riktigt. Det är därför, tillsammans med dess komplicerade tidslinje, som filmen är en omedelbar repris man bara måste se igen. För trots att filmen bara är åtta minuter lång är den lika tät som showens mest förvirrande avsnitt och lika känslomässig som seriens mest rörande avsnitt.

Den som väntar på något gott..

Detta kan vara första gången som vi är glada över att vi måste vänta på de nya avsnitt och säsong 5 av Rick and Morty. Vi behöver lite tid att tänka och reflektera över vad vi just tittade på.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.