Pringles Nya Chips Förpackning Med Smaken Pickle Rick

Nyheter -

Pringles Släpper 'Pickle Rick' Chips

läsning - ord

I turned myself into a can of Pringles, Morty!

'Rick and Morty' fans har bevisat sig vara en stark konsumentbas och har redan återupplivat McDonalds 'Szechuan-sås, så Pringles har rätt i att anta att fansen även kommer att köpa Pickle Rick-chips. Chipsen kommer att lanseras över hela USA den 2 februari, i samband med premiären av Super Bowl, och kommer att vara ”Pickle Rick-flavoured”, vilket förstås väcker många frågor om vad som exakt skulle skilja chipsen från de vanliga pickle-flavored chips (som Pringles erbjuder). Har chipsen någon form av mänsklig y-essens? Hur smakar ens Rick? 


Nerdist
rapporterar att detta är en del av ett årslångt partnerskap mellan Pringles och 'Rick and Morty', så det kan finnas andra showinspirerade smaker som kan komma att lanseras inom snar framtid. Gazorpazorpfield enchiladas kanske kan vara något?

Chipsen går bara att köpa i USA

Dock dröjer det till 2 februari innan de lanseras och tyvärr kommer chipsen inte att släppas i Sverige utan endast i USA. Vi gissar på att chipsen kommer att skapa en lika hysterisk eftermarknad som Szechuan-såsen gjorde där folk betalde dyrt i efterhand för att få tag i ett exemplar av såsen.

Pringles Tweet Som Bekräftar Att Pickle Rick Chipsen Endast Lanseras I USA
Chipsen kommer inte lanseras i Sverige.

Kommer chipsen bli en succé?

Vad tycker du om dessa Pick Rick-smaksatta Pringles? Tror du att de kommer att vara lika sensationella som McDonald's Rick och Morty Szechuan-sås, eller kommer Pringles att producera för många burkar för att korrekt efterlikna den begränsade utbudsgimmicken? Och vad för några smaker tror du att Pringles kommer att lansera efter Pickle Rick chipsen? Skriv gärna dina åsikter i kommentarerna nedan!


// Redaktionen

Kontakta oss på: redaktionen@rickandmorty.se om det är något särskilt du vill att vi ska skriva om.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.