Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Är Elon Musk Klar För Säsong 4 av Rick and Morty ?

Nyheter -

Är Elon Musk Klar För Säsong 4?

läsning - ord

Tech entreprenören och mångsysslaren Elon Musk träffade teamet bakom Rick och Morty för första gången hösten 2017. Vänskapen började med att Elon Musk 1 månad tidigare beskrev säsongsfinalen av säsong 3 som "motbjudande bra" på Twitter, vilket ledde till en lång diskussion mellan de båda parterna om simulerings teorin. Detta blev sedermera startskottet på en uppmärksammad relation tillsammans med de båda skaparna Dan Harmon och Justin Roiland.

Det är ingen hemlighet att Musk är ett stort fan av showen. Elon må ha mycket på sitt bord med att försöka få mänskligheten till Mars i ett rymdskepp, lära elektriska bilar att bli självkörande och utveckla en neutral spets för att säkerställa att mänskligheten inte kommer bli slavar till robotarna. Men även Musk finner sig tid med att engagera sig i Rick och Morty.

Elon Musk tror nämligen att chansen att vi lever i en simulerad verklighet är en på biljonen. För att demonstrera att singulariteten snart kommer till vår nivå av Matrix, hängde han IRL med de båda författarna av Rick och Morty; Justin Roiland och Dan Harmon på SpaceX:s huvudkontor

Man kan kalla det ödet eller vad man vill, men Tesla mogulen och de båda Rick and Morty skaparna; Dan Harmon och Justin Roiland var som ämnade att träffa varandra efter att ha flirtat på Twitter-verse.

Tryck på Tweeten för att läsa alla kommentarer mellan Elon och Rick and Morty skaparna


Rick och Mortys officiella Twitter-konto tweetade även bilder av Harmon och Roiland plus manusförfattaren Mike McMahan tillsammans med Elon på SpaceX:s huvudkontor med texten "Simulation theory confirmed."

Det var i samband med tillkännagivandet av att Säsong 4 av Rick and Morty skulle släppas i November på Warner Media Up Front Galan som en intervju med Youtube-kanalen HollywoodLife fick folk att höja på ögonbrynen. 

I intervjun frågar man de båda skaparna Dan Harmon och Justin Roiland om de kan avslöja lite om kommande säsong 4 och vilka karaktärer samt vilka röstskådespelare som är klara för serien. Justin och Dan avslöjar som förväntat inte särskilt mycket om den nya säsongen förutom att Paul Giamatti, känd från filmer som Cinderella Man och American Splendor är klar som röstskådespelare efter en lång kamp med att få med honom i serien.

Justin och Dan nämner även att kommande säsong liksom tidigare säsonger kommer att följa den välkända avsnitts-strukturen "Story Circle". Denna berättarteknik bygger på att huvudpersonerna efter äventyrets slut får precis de som de vill ha, men att de kommer att betala ett högt pris för att få det samt med ett nytt och ofta oönskat perspektiv på saker och ting.

Man skämtar även i intervjun om att förutom detta så händer det inte så mycket mer i den kommande säsongen och man beskriver den som "ganska tråkig". Det är när Justin Roiland får frågan om hur det var att spela in Meme Review tillsammans med Elon Musk som han kommer på sig själv med att avslöja sanningen och  svarar:

"Vi v.. Sanningen är den att vi... Ooh Gud jag nästan, Ooh.. jag nästan. Jag kom på mig själv."

Justin beklagar sig och förklarar att han tyvärr inte kan berätta sanningen om hur det kom sig att han och Elon Musk tillsammans spelade in videon. Han förklarar att hans och Elon umgicks när han plötsligt fick den märkliga frågan att spela in en video tillsammans med honom.

Justin vänder sig mot Dan och säger: "Du vet vart jag var när jag fick förfrågningen" Dan hinner då svara: Du spelade in... Innan han hastigt och nervöst blir nertystad utav Justin. Dan rättar till sig själv skrattandes och säger: "vi bara hängde med Elon Musk helt utan någon egentlig anledning". Dan försöker ytterligare rädda upp intervjun med att säga att anledningen till att de umgicks var p.g.a av bilproblem då Dan råkar äga en Tesla.

Av kommentarerna till videon av döma, där majoriteten har kommenterat "Elon cameo confirmed" kan man inte dra någon annan slutsats än att Elon Musk på något sätt kommer att vara inblandad i säsong 4. Vissa av kommentarerna menar även på att självaste PewDiePie kanske också har något med den nya säsongen av Rick and Morty att göra.


Vad tror ni? Vad är eran slutsats efter att ha tittat på intervjun? Kommentera gärna vad ni själva tror att det är Rick and Morty skaparna och Elon Musk har spelat in 
tillsammans.

// Redaktionen

Kontakta oss på: redaktionen@rickandmorty.se om det är något särskilt du vill att vi ska skriva om.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.