Köp Rick and Morty Merch på Amazon Sverige →

Rick Is Standing With Some Aliens At Blips And Chitz

Nyheter -

Nu kan du bli seriefigur i 'Rick and Morty'

läsning - ord

Har du alltid drömt om att bli en tecknad seriefigur? Nu har du chansen, skriver Newsweek.


De båda skaparna av den animerade tv-serien ”Rick and Morty” har ingått ett samarbete med de två välgörenhetsorganisationerna Next for autism och Bergen county's united way, där de lottar ut en plats i den kommande säsongen.

Så här deltar du i tävlingen

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att donera 10 dollar, motsvarande drygt 94 kronor, till någon av organisationerna för att vara med i utlottningen.

Ett lyckligt Rick and Morty-fan får flyga till Los Angeles, se hur inspelningen går till, träffa skaparna Justin Roiland och Dan Harmon – och inte minst bli en ny, tecknad rollfigur i serien.


Tävlingen liknar den som hölls under Rick and Morty säsong 3, vilket gav chansen att spela en utomjordisk överherre i ett avsnitt genom att stödja the Global Fund för att bekämpa Aids, tuberkulos och malaria. Vinnaren Jonas Briedis spelade Zick Zack, en utomjording som syns i avsnittet "Morty's Mind Blowers" som begär att Rick dödar honom för att uppfylla sin arts religiösa skyldigheter och hamna i himlen. När Morty ifrågasätter Zick Zacks religion och sätter tvivel i hans sinne, slutar det med att utomjordingen istället hamnar i ett främmande helvete. Det var ett obehagligt öde, men ett utmärkt röstspel från en icke-professionell tävlingsvinnare.

Ingen press på att röstskådespela

Denna gången har man tagit bort pressen att behöva röstskådespela mot Justin Roilands karaktärer Rick och Morty. I stället kommer en person att väljas ut för att få sin likhet återspeglad i Rick and Morty universumet - för evigt odödliggjord i ett säsong 4-avsnitt.

”Det här är för en god sak, och bortsett från det, tänk hur coolt det vore att hamna i ”Rick and Morty”-världen”, skriver Justin Roiland på Twitter.


För att donera och vara med i tävlingen, besök Prizeo.com/RickandMorty.

Rick and Morty säsong 4 släpps i november 2019. Ett exakt datum har ännu inte spikats.

// Redaktionen

Kontakta oss på: redaktionen@rickandmorty.se om det är något särskilt du vill att vi ska skriva om eller om du vill diskutera säsong 4 vidare.


Nyhetsbrev

Vill du få uppdateringar från Rick & Morty Bloggen? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.