✓ Fri frakt över 499 kr ✓ Ny kund? Få 10% rabatt: C-137

Rick and Morty Bloggen

I turned myself into a can of Pringles, Morty!

Chipsen kommer att lanseras över hela USA den 2 februari, i samband med premiären av Super Bowl, och kommer att vara ”Pickle Rick-flavoured”, vilket förstås väcker många frågor om vad som exakt skulle skilja chipsen från de vanliga pickle-flavored chips (som Pringles erbjuder).

Har chipsen någon form av mänsklig y-essens? Hur smakar ens Rick? 

Läs vidare

När kan vi förvänta oss att resten av säsong 4 börjar igen?

Rick and Morty säsong 4 har precis sänt det 5:e avsnittet och därmed nått fram till midsäsongsfinalen av säsongens utlovade 10 avsnitt.

Men när återkommer egentligen Rick and Morty med avsnitt 6 och resten av säsong 4? Adult Swim har ännu inte gett oss en fast bekräftelse, men det kommer inte ske förrän någon gång under 2020.

Läs vidare

Kommer den kåta draken och den talande katten att återvända?

Rick Sanchez har kanske ännu en gång brutit den fjärde väggen för att teasa något kring säsongsfinalen av säsong 4 av Rick and Morty - eller var hans märkliga replik om den talande katten bara ytterligare ett skämt som vi aldrig kommer få förklarat för oss? Normalt sätt kanske vi inte sätter in oss så mycket i det, men i kombination med detta avsnitts efter-scener verkar det som att avsnitt 4:s kåta drake och den talande katten fortfarande har en viktig roll att spela i säsong 4.

De kan till och med vara de sista tillskotten till vad vi lika gärna kan kalla Rick Sanchez 'Legion of Doom.

Läs vidare

En kär familjevän återvänder äntligen.

Mr. Poopybutthole återvände till slut med sin triumferande återkomst till serien i säsong 4:s tredje avsnitt. Den älskvärda vännen till familjen Smith som en gång misstänktes för att vara en främmande alienparasit får en utvidgad roll som en del av Ricks heistcrew.

Även avsnittet fyller i mycket av Mr. Poopybuttholes mystiska förflutna, främst att han är en karatemästare som undervisar på doktorandnivå på ett lokalt college i afroamerikanska avdelningen för kvinnliga studier med fokus på Mara Angelou.

Men det finns fortfarande mycket som det här avsnittet lämnar obesvarat.

Läs vidare

Vilka alternativ finns tillgängliga för oss i Sverige?

En av de vanligaste frågorna som vi har fått den senaste tiden är var man ser säsong 4 av Rick and Morty. Jag tänkte med detta blogginlägg redogöra och jämföra de olika alternativen som finns tillgängliga om man vill streama Rick and Morty i Sverige. 

Ett användbart Reddit-inlägg på Rick and Morty subreddit beskriver var och hur fans runt om i världen kan titta på varje säsong 4-avsnitt, och var du kan köpa enskilda avsnitt på tjänster som Amazon eller iTunes efter att de har haft premiär.

Läs vidare