✓ FRI FRAKT ✓ ÖVER 2000 ARTIKLAR ✓ RETURRÄTT 14 DAGAR

Rick and Morty Bloggen RSS

Väntan är över. Trailern till Rick and Morty säsong 4 är officiellt här, och även om den bekräftar ett överraskande tidigt premiärdatum den 10 november, kommer den med en hake: Vi får bara de första fem avsnitten i år. (Resten kommer förmodligen att börja sändas från och med januari, men mer om det senare.)

Se trailern till Rick and Morty säsong 4 här!

Läs vidare

För en serie full av frågor som sannolikt aldrig kommer att lösas, kan ett av Rick and Morty's original mysterier äntligen få ett svar i kommande säsong 4.

Intervjuandes inför en fullsatt publik på San Diego Comic-Con, avslöjade de båda skaparna Justin Roiland och Dan Harmon att man har planer för att lösa ett mysterium som har hängt med sedan öppningsintrot som spelades in till det allra första avsnittet av Rick and Morty.

Läs vidare

Antalet avsnitt, Mr. Meeseeks och mycket mer.

Tisdagen den 16:e juli avslöjade man de två första bilderna från säsong 4 av Rick and Morty samt en liten förhandsvisning från ett avsnitt.

I en intervju med Entertainment Weekly som publicerades den 17:e juli, ger Harmon och Roiland oss för första gången konkret fakta samt information kring den senaste säsongen.

Vi har här listat de 5 största avslöjanden kring Rick and Morty säsong 4 från EW-intervjun.

Läs vidare

Har du alltid drömt om att bli en tecknad seriefigur? Nu har du chansen.


De båda skaparna av den animerade tv-serien ”Rick and Morty” har ingått ett samarbete med de två välgörenhetsorganisationerna Next for autism och Bergen county's united way, där de lottar ut en plats i den kommande säsongen.

Ett lyckligt Rick and Morty-fan får flyga till Los Angeles, se hur inspelningen går till, träffa skaparna Justin Roiland och Dan Harmon – och inte minst bli en ny, tecknad rollfigur i serien.

Läs vidare

Skrivarteamet bakom Rick and Morty kommer använda sig av ett annat tillvägagångssätt vid skapandet av seriens historier för den fjärde säsongen.

I ett reportage från 2018 av Emmy Magazine, avslöjade Rick and Morty's medskapare Dan Harmon vad som verkar vara ett nytt tillvägagångssätt för att utveckla berättelser för serien som han och hans team arbetar på med de kommande 70 avsnitten som beställdes av Adult Swim.

Den nya skrivteknik kan lätt sätta den älskade "Story Circle" åt sidan till förmån för något mer fräscht och innovativt.

Läs vidare